För att Joakim skall kunna fortsätta framåt i sin karriär krävs ett antal faktorer. En har vi redan, nämligen en talangfull, socialt och tekniskt begåvad förare med god fysik. De övriga byggstenarna är bra material i form av en konkurrenskraftig bil samt ett professionellt team som ger Joakim förutsättningar att fortsätta prestera på topp. Och sist men inte minst: Affärspartners som är med och hjälper till att skapa de ekonomiska förutsättningarna.

Samarbetet med sponsorer har två delar. En där vi som ersättning erbjuder tydliga värden som exponering på tävlingar och i media, samt kontaktskapande event under det år en säsong pågår.

Den andra är en långsiktigare satsning inriktad på Joakim och hans fortsatta karriär. Redan hösten 2017, när Joakim enligt planen tagit hem titeln i Trofeo Abarth, är det dags att testa snabbare klasser för att gå vidare i större sammanhang 2018. Långsiktiga samarbeten har vi med flera av våra nuvarande partners och det är också något vi gärna diskuterar med nya kontakter.Våra erbjudanden under säsongen 2017 följer här i korthet, detaljerna hittar du i faktabladen.

Låt oss träffas så vi får berätta närmare hur ditt företag kan vara med på vår resa mot toppen.

ORBY GUMMI

MECA_logo

logo_induco_liten

prishuset_logo

climapac_logo

galax-media